preskoči na sadržaj

Osnovna škola Luka Sesvete

Vijesti iz života škole

PRVAŠIĆI NA PRVOM IZLETU

Autor: Natalija Damjanović, 8. 11. 2022.

U ponedjeljak 7. studenoga 2022. godine učenici prvih razreda naše škole išli su na prvi školski izlet. Posjetili su Grad mladih te imali program Škola u šumi – jesen.

Bili su oduševljeni autobusima na kat te su se svi smjestili na gornji kat autobusa. Uz dobro raspoloženje i pjevanje naučenih školskih pjesmica vozili su se do Grada mladih.

Dočekale su ih ljubazne tete animatorice, topli čaj i čokoladni kolač dobrodošlice. Ubrzo su krenuli u istraživanje šume. Promatrali su i uočavali jesenske promjene, razgovarali o jeseni, o tome što životinje rade, a što se zbiva sa šumom u jesen.

Nakon edukativne i opuštajuće šetnje šumom učenici su imali igre na otvorenom. Mogli su igrati momčadske igre loptom ili igrati se u velikom parku na spravama.

Uživali su u ukusnom ručku i dobrom društvu prijatelja vršnjaka.

Vrijeme je proletjelo. Predstavnici učenika dobili su edukativni plakat koji će učenici ispuniti naučenim iz Škole u šumi u Gradu mladih kada dođu u školu.

Prvaši su uživali u odličnim aktivnostima te sunčanom i ugodnom vremenu.

Lijep pozdrav od svih prvašića i učiteljica!

 

 

 

 

 

 

 
RASPORED ZVONA

JELOVNIK

   

NAŠ YOUTUBE KANAL

eTwinning

Tražilica
Korisne poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Luka Sesvete / Otona Ivekovića 16, HR-10360 Zagreb-Sesvete / os-luka-sesvete.skole.hr / ured@os-luka-sesvete.skole.hr
preskoči na navigaciju