preskoči na sadržaj

Osnovna škola Luka Sesvete

Vijesti iz života škole

IZLOŽBA PORTRET MOJE UČITELJCE POVODOM SVJETSKOG DANA UČITELJA

Autor: Gordana Grujić, 3. 10. 2022.

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Cilj Svjetskog dana učitelja je pružiti  podršku učiteljima isticanje važnosti njihova rada i priznavanja njihova utjecaja na razvoj društva u cjelini. Obilježavanjem Svjetskog dana učitelja pridaje se važnost samog obrazovanja čiji su oni nositelji, stoga se taj dan obilježava u više od 100 zemalja svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Proglasio ga je UNESCO godine 1994. u spomen na isti datum 1966. godine kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja.

Čestitkama i pružanju  podrške učiteljima naše škole pridružili su se i učenici 3.e i 4. c razreda kroz školski projekt Svako je dijete umjetnik te pod vodstvom svojih učiteljica Tanje Resman i Natalije Damjanović organizirali izložbu pod nazivom Portret moje učiteljice. Na panoima u holu škole izloženi su portreti učiteljica razredne nastave i učiteljica produženog boravka koje su na satu likovne kulture naslikali učenici od 1. do 4. razreda slobodnom likovnom tehnikom i vlastitim odabirom likovno- tehničkog sredstva. Izložbu u holu možete pogledati tijekom listopada, a virtualno u nastavku ove vijesti.

Svim učiteljima, profesorima, stručnim suradnicima i djelatnicima Škole čestitamo 5. listopada - Svjetski dan učitelja!

                                                        Učenici 3.e i  4.c te učiteljice Tanja i Natalija

 

 

 
RASPORED ZVONA

JELOVNIK

   

NAŠ YOUTUBE KANAL

eTwinning

Tražilica
Korisne poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Luka Sesvete / Otona Ivekovića 16, HR-10360 Zagreb-Sesvete / os-luka-sesvete.skole.hr / ured@os-luka-sesvete.skole.hr
preskoči na navigaciju